Telia….Tell Epic Lies I Assume…

“Goddag, jeg har hedder Mikkel, og jeg ringer fra Telia, jeg har et tilbud til dig”

Det er sådan ca. en ellers så hyggelig samtale begynder…som så fører mig lige ind i noget jeg troede var løgn…

Jeg får et tilbud på at få 5 numre flyttet over til jer, alle med fri tale, fri sms/ms, 10Gb trafik samt HBO nordic og Spotify i et år, og 2 nye Sony Egde mobiler for kun….625,-Det synes jeg lyder som en super fed ide, og spørger flere gange…”der er spotify på alle 5 numre ? “ja det er der” og jeg siger sæt i gang…”og de ord kommer jeg til at fortryde”

Telia:
Vi kan ikke sælge dig dette tilbud, da du står i rki

Mig:
Nej det tænkte jeg, det er der ikke noget at gøre ved, det er noget gammelt gæld, men sådan er det.

Telia:
Har du ikke en ven eller familie som du kan tegne det gennem ?

Mig:
Jo det har jeg måske “og det havde jeg så”

Telia:
Super, jeg sætter det hele i gang, og vi klare det herfra.

……

2-3 dage efter, så får min ven pakken med de 2 mobiler, ikke noget de vil bruge her hjemme “Dem kan i bare sælge hvis ikke vil bruge dem, siger den flinke Mikkel”
1 dag efter sender i 3 breve, med information om at de simkort numre jeg har oplyst er forkerte, jeg ringer ind til dem jeg flytter fra og de siger de kan se at det er gået igennem, jeg ringer til Telia.

Mig:
Jeg har fået de her breve, og det kan jeg ikke forstå, for det er de rigtige sim numre.

Telia:
Det må være fordi informationerne har krydset hinanden.

Mig:
Hvordan kan det så være at jeg ikke har fået på de 2 andre numre, for det hele er sendt i samme sms til jer?

Telia:
Det skal jeg ikke kunne sige.

Da jeg så kommer hjem fra arbejde, ja tænk engang, så ligger der 2 nye breve til mig, med samme besked.
Nå, men jeg tænker….det er sgu lidt jeres problem, synd i ikke har mere styr på det.

d.16-6 får jeg så en regning som jeg ikke forstår, da porteringen først sker d.1-7 og jeg ringer ind til jer dagen efter.

Mig:
Undskyld men forklar mig lige hvorfor jeg får denne regning, da numrene ikke er flyttet endnu.

Telia:
Det er for de midlertidige numre, loven siger at vi skal sende det med.

Mig:
Jamen for…..jeg har jo ikke brugt noget af det, jeg har fået af vide at jeg kunne bruge dem eller lade vær.

Telia:
Vi kreditere det bare til d.1-7

Mig:
Du skriver bare i systemet at det skal det.

Telia:
Det kan jeg ikke, du skal ringe herind d.1-7

Mig:
Ej for…..du kan sgu da skrive det i systemet, en note eller noget.

Telia:Nej

Mig:
Sikken et fedt system i har der…..nå der står også her at der kun er en spotify på det ene nummer, det passer ikke, jeg er lovet på dem alle og hbo nordic.

Telia:
Det er der ikke, du kan få det på de andre, for et mere beløb på 29 pr nr. pr md.

Mig:
Nej fandme nej, jeg er lovet det, og jeg har det på skrift.

Telia:
Jeg kan ikke gøre noget, det er et eksternt selskab der skaffer nye kunder, dem kan jeg ringe til og så ringer de til dig, de har en responstid på 48 timer.

Mig:
De har til udgangen af denne uge, ellers op siger jeg det hele.

…….

d.22-7 ringer jeg så ind, for jeg har ikke hørt noget fra nogle.
Mig:
Jeg vil gerne opsige det hele, da jeg ikke er kontaktet.

Telia:
Ja, du har overskredet din 14 dages periode, så 2 a numrene skal du have i 6md.

Ja tak for røv, i sende denne regning EFTER de 14 dagen, ja der står “d.4-6-2015” i brevet, men jeg har det sgu først d.16 og jeg har på ingen måde nogen mulighed for at opdage at I har lavet en fejl og ikke lever op til det der er lovet.

Dette er den korte version, for hvis jeg skal fortælle hvilken ballade jeg har haft når jeg har ringet derind, for “det står ikke i dit navn”, Nej, det er sgu da klart, når i opfordre mig til at finde en ven, som det kan kører igennem, men det er mine numre, og det er min mail adresse i har sendt kontrakten til, og hver gang jeg skal vide noget, ja så skal i lige hører min ven om det er i orden.

I opfordre SELV til at man får det gennem en ven, og så skal man have den ballade hver gang, også selv efter i har snakket med ham og har fået et ja fra ham.

Og for det ikke skal være løgn, så kan i lige pludselig godt ringe NÅR JEG HAR SAGT OP, for at hører om der er noget i kan gøre.

…….

Nick fra Telia ringer….

Hej…Jeg ringer til dig for jeg kan se at du er utilfreds med vores service herinde fra, og jeg ville hører om der er noget vi kan gøre anderledes, jeg kan se her at det er noget med at du er lovet spotify på alle 5 numre.

Mig:
Ja det er rigtigt.

Nick:
Hvor mange bruger spotify hos jer ?

Mig:
Det gør 4.

Nick:
Hvis i skal bruge 3 mere, så koster det 29,- stk.

Mig:
Emmm, nej…jeg er blevet lovet at der er på alle 5 for 625,- pr. md.

Nick:
Jeg har været inde og lyttet til kaldet inden jeg ringede til dig, og jeg mindes ikke at han siger at der er spotify på alle numrene.

Mig:
Ok, hvad for en af samtalerne hørte du ?

Nick:
Hvor mange gange har i snakket sammen?

Mig:
Vi har snakket sammen et par gange og jeg spurgte ham op til flere gange om der var spotify på alle og det var der.

Nick:
Ok, det skal jeg ikke kunne sige noget om.

Mig:
Nej, det kan jeg forstå, men jeg har opsagt det hele.

……
Jeg har også bedt om at få på skrift at i ikke fucker det hele op her til d.1-7, så pludselig mine 5 numre ikke virker, fordi i ikke har stoppet porteringen ,eller lavet en anden for for fuckup, men det har jeg heller ikke fået.

Hvad har i tænkt jer at gøre ved det her ?, jeg føler mig en den grad bondefanget, jeg ser på ingen måder at I ikke har overholdt jeres aftale, før end det er for sent.

Er det sådan i tjener jeres penge, ved at bondefange folk ?
Jeg ser frem til at hører fra jer, med en fornuftig løsning, så jeg ikke er fanget i 6md af jer.

…….

D.23-6 og festen fortsætter. “mail korrespondance”
Mig:
På opfordring af Sandra fra Telia, sender jeg her min historie samt info.

Bo Hansen.
Mobil: xxxxxxxx

Telia:
Hej Mikkel,

Hold da op, det er jeg virkelig ked af at høre! Jeg vil rigtig gerne kigge nærmere på sagen, men før jeg kan dette, skal jeg bruge lidt flere oplysninger.
Jeg skal bruge dit ordrenummer på ordren, samt dit cpr-nummer/cvr-nummer 🙂
Mig:
Hej Simone.
Jeg hedder nu godt nok Bo, Mikkel er ham der startede med at ringe til mig.

Jeg har et ordrenummer som står på kontrakten som er sendt til min mail adresse “xxxxxxxx”

Du kan godt få mit cpr-nr, men det vil du ikke finde noget på i jeres systemer, da det er min ven som har lagt cpr-nr til “på jeres egen opfordring.

Telia:
Hej Bo.

Det er jeg ked af, jeg var vist for hurtig der 🙂
Eftersom denne kontakt står i Michaels navn, skal jeg bede ham om at kontakte os med hans accept på, at vi må oplyse dig om kontakten osv. Dette skyldes at vi arbejder efter persondata loven, og vi må derfor intet oplyse, uden hans accept.

Mig:
Hej Simone.
Hør nu, hvorfor skal det hele være så besværligt, i opfordre selv til at man får det gjort på den måde, og i har snakket med ham et par gange allerede, hvad med at skrive det ind i jeres system.

Jeg har kontrakten.
Jeg har opsagt MINE numre.
I må ringe til ham på xxxxxxxx, det bliver han sikkert glad for.

Telia:
Hej Bo,
Det kan godt være, at det er dine numre og kontakt, men juridiske set er det ikke, da det står i et andet navn.

Jeg har ikke mulighed for at ringe ham om, der skal foreligge en fuldmagt, hvis vi skal hjælpe dig fremover.

Jeg har vedhæftet en fuldmagts formular, som du kan få den kontraktansvarlige til at udfylde, og sende tilbage til os, så vi kan kigge nærmere på sagen.
Mig:
Hej Simone
Da porteringen ikke er gennemført, er det stadige mine numre.
Og selvfølge kan du ringe til ham, det er har i gjort de andre gange jeg har snakket med jer, og det har jeg på optagelse, så sige ikke til mig at du ikke kan.
De gange hvor jeg har ringet ind til jer, så har jeg ventet på linjen, alt imens i har ringet til ham.

Telia:
Hej Bo,
Det er når du er i dialog med kundeservice, men på Facebook har vi ikke mulighed for at kontakte folk. Det er derfor vi har en kundeservice 🙂

Mig:
Hej Simone.
Så syntes jeg at du skal samarbejde med dine kollegaer i kundeservice så i kan komme videre i denne sag.

……..

Og der er stadig fest d.24-6-2015

Mig:
Hej Simone.
Jeg vil hører hvad status er i denne sag.

Telia:
Hej Bo.
Tak for din henvendelse til Telia.
Vi vil naturligvis gerne få styr på din kontrakt hurtigst muligt.
Derfor skal vi bruge kundeoplysninger på din ven, der har tegnet kontrakten, så vi kan finde ham i systemet. Hvis ikke du kan oplyse dette, skal vi bruge et telefonnummer, så vi kan kontakte ham for dig- Så lover jeg dig at vi nok skal finde en løsning.
Vi kan bare ikke se så meget, hvis ikke vi har nogle informationer at slå dig op på.

Med venlig hilsen/Best regards
Janice

Mig:
Hej Janice.
Jeg synes det er synd at du får overdraget en halv sag, jeg skrev telefonnummeret til din kollega i går, nummeret er xxxxxxxx.

Sagen er at porteringen er stoppet, og jeg ikke interesseret i at skifte over til Telia, ikke når man ikke kan holde hvad man lover, og når simple ting går hen og bliver så besværligt.

Det jeg er interesseret i er at finde en løsning på, at jeg nu har 2 mobilnumre som jeg nu er bundet til i 6md, da jeg først opdager fejlen, eftersom i først sender mig en regning EFTER de 14 dages fortrydelsesret.

Jeg kan også oplyse dig om at det med Simone har skrevet ” Dette skyldes at vi arbejder efter persondata loven, og vi må derfor intet oplyse, uden hans accept” men jeg har opsagt mine numre, altså stoppet porteringen, uden at oplyse disse ting, så om nogle har lavet en fejl skal jeg ikke kunne sige, men noget stemmer ikke.

Telia:
Hej Bo.
Tak for din henvendelse til Telia.
Det er ikke normal procedure, men vi har ringet op til Michael og han siger det er helt OK 🙂

Vi kan godt tilkoble gratis Spotify på dine abonnementer således at numrene 2 af numrene har 12 måneders Spotify inkluderet og de øvrige 3 numre er der 6 måneders Spotify inkluderet. Hvad siger du til dette?
For at få gang i nummerporteringen igen, er vi nødt til at bede dig om at underskrive det, vi har sendt til dig i en anden mail og derefter sende det tilbage til os, ellers hænger du nemlig fast i disse oprettede numre.
Vi vil i denne forbindelse også kreditere for de numre, der er oprettet i systemet indtil videre.

Hvis du ikke er tilfreds med den løsning, jeg har stillet frem for dig her, er du nødt til at ringe ind til 80 40 40 40 for at oprette en mundtlig klage, da vi ellers ikke ville kunne kompensere mere end dette.
Mig:
Hej Janice.
Er du ikke sød at læse det jeg skriver til dig, det vil gøre sagen nemmere og kortere.
Jeg skal IKKE have Telia.
Porteringen ER stoppet. “numrene er opsagt” hvilket jeg selv har gjort, helt uden at blande min ven ind i det.
Jeg har IKKE brugt de midlertidige numre, og skal derfor krediteres for dem.
Jeg er IKKE interesseret i at hænge på de 2 telefon numre som fulgte med de 2 mobiler vi havde fået tilsendt, da jeg først blev gjort opmærksom på at i ikke levede op til
hvad i havde lovet, EFTER de 14 dages fortrydelsesret.

Hvis du skulle være i tvivl om noget af det ovenstående, er du mere end velkommen til at kontakte mig på xxxxxxxx.

Telia:
Hej Bo.
Jeg har skam læst din mail. Men en annullering af din kontrakt er simpelthen ikke en mulighed.
Derfor skal du kontakte kundeservice for at oprette en mundtlig klage, hvis du ikke er tilfreds med den løsning, som jeg har sat op for dig.

Hvis du ikke har interesse i at gøre dette kan du sende en skriftlig klage til Telia Danmark, Holmbladsgade 139 2300 KBH S eller sende din klage til mobilprivat@telia.dk.

Som skrevet i min tidligere mail er det den bedste løsning jeg kan give dig her og nu og hvis ikke du er tilfreds med dette, skal du oprette en klage. Vi kan ikke hjælpe dig yderligere herfra.

…….

Jeg ringer så derind på vej hjem fra arbejde, og vil afgive en klage, som jeg skal,  og snakker med en der hedder Marcus.
Jeg prøver at oplyse ham om hvad sagen drejer sig om, og da han så spørger om cpr-nr eller et nummer, så kan jeg oplyse ham at jeg har ikke cpr-nummeret, da jeg har lånt min ven’s cpr-nr, og jeg kan ikke oplyse ham et af de midlertidige numre, da jeg har ikke har nogle af dem med mig, og de er desuden ikke brugt, så kan han ikke hjælpe.

Jeg spørger om det virkelig kan være rigtigt at han på ingen måder kan se noget som helst nogle steder, om hvad det er for numre de har sendt til mig, så prøver han at gentage spørgsmålet og cpr-nr eller nummer, og jeg afbryder ham med “Det var bare et ja/nej spørgsmål” det tager han ikke så pænt og da jeg så siger at jeg syntes at de er lidt tunge at danse med, siger han at han lige skal have fat i en liv linje, og jeg bliver sat på hold………i godt 25min.
Jeg tænker at han regner med at jeg bliver træt af at vente, og håber at jeg smider på, men nej, jeg holder ud for jeg har masser af batteri på mobilen.

Da han vender tilbage har han fået af vide at han ekstraordinært har fået lov til at tage imod en klage fra mig, og jeg oplyser ham om alt det jeg vil klage over, og så må vi se hvad det så føre til.

Jeg sidder og tænker for mig selv bagefter……hvorfor….hvorfor skulle det være så besværligt ?

Det virker lidt som om at når man først går jer på klingen og ikke bare ruller om på ryggen, så kan ting godt lade sig gøre.
Jeg mener at man skal yde den bedste service man kan og sætte kunden i fokus, det oplever jeg ikke man gør i denne sag.

Fortsætter følger…
d.25-6-2015 ringer Jonas fra Telia og siger at han har min klage og så kan jeg fortælle min historie forfra igen…jeg kan kun undre mig over hvorfor man ikke har givet ham bedre besked, evt. have sendt ham de mails der har kørt frem og tilbage.

Jeg fortæller ham at jeg har det på mail, altså det tilbud Mikkel startede med i sin tid, og han spørger om jeg ikke kan sende det til ham….”hvilket jeg har gjort en gang før, har de overhovedet styr på noget…..vent, det kender jeg selv svaret på”…

Han siger at han lige vil kigge på det, og så vil han vende tilbage……

Og det gør han så, og siger at nu har han læst mailen, og han kan ikke give mig medhold…nej det er da klart, du er firmaets mand tænker jeg, og Jonas siger at jeg må sende en skriftlig klage, lige inden jeg siger at jeg ikke kan tale mere med ham og lægger på.
Om jeg fatter at det skal være så besværligt, “kunden i fokus” ja hej, sgu ikke i Telia, der er noget de har misforstået og jeg som troede at alt det man tidligere har hørt om Telia var vandre historier, men jeg er da blevet klogere skal jeg love for.

Nå, men jeg sender en skriftlig klage d.2-07-2015 og jeg skal spare jer for den mail jeg sendte, for det har i lige læst, men har i svaret fra dem.

Telia:
Hej Bo
Tak for din henvendelse til Telia.

For at behandle din henvendelse, har jeg behov for at du oplyser det kundenummer, som din henvendelse vedrører.
Dit kundenummer er på 9 cifre og findes på din faktura eller betalingsservice oversigt. Har du ikke mulighed for at finde dit kundenummer, bedes du i stedet oplyse dit CPR nummer, eller CVR nummer hvis du henvender dig om en erhvervsaftale.
Såfremt du ikke er kontraktansvarlige, kan jeg ikke behandle din henvendelse før en gyldig fuldmagt er modtaget.
Mig:
Hej Henriette.
Nu bliver i nødt til at tage jer lidt sammen.

I har flere gange snakket med Michael, og han har flere gange sagt ja til at i må give mig de oplysninger, ydermere har jeg angivet en mundtlig klage som blev godkendt, hvilket jeg har optaget.

Jeg har også opsagt alle numrene og stoppet porteringen, og det er gjorde jeg uden denne fuldmagt.
Jeg kan igen give jer nummeret til Michael xxxxxxxx, i skal være velkommen til at ringe til ham.
Jeg har et ordrenummer som er xxxxxxx, samt et kundenummer xxxxxxx
Jeg synes det er på tide at i sætter kunden i fokus.

Telia:
Hej Bo.
For at kunne hjælpe dig med din henvendelse har vi, som tidligere skrevet, brug for en fuldmagt fra kontraktansvarlige.
Jeg har vedhæftet et skema, som skal udfyldes. Når vi har modtaget dette retur og godkendt det, vil vi behandle din henvendelse.

………

For en i H…. og en masse grimme ord jeg vil prøve at undlade, jeg har da aldrig oplevet noget lignende og “i’ve been around the block” mener jeg selv men magen til service eller mangel på sammen, er jeg næsten sikker på man ikke finder lige.

Nu skal jeg sende det skema ind i morgen, tænk at man skal så ballade igennem.
Jeg skal sørge for at hold jer opdateret.

…….

I tænker nok at jeg kunne rulle mig om på ryggen og overgive mig og ikke spilde mere krudt på dem og betale de 6md, men nej…. fanme nej.

Jeg ved at mange bare giver op for de magter ikke at tage kampen op, og det er for dem jeg kæmper, dem som lader sig tryne og bare klappe i og betaler.
Hvis jeg kan sørge for at 10 kunder IKKE kommer til Telia og får samme behandling som jeg, eller værre “håber jeg ikke sker” så er jeg godt på vej.

Bo Hansen.